S O M U C H ! <link rel="shortcut icon" href="http://media.tumblr.com/tumblr_m4i90hCVTq1qdlkyg.gif" type="image/x-icon" /> <link rel="icon" href="http://media.tumblr.com/tumblr_m4i90hCVTq1qdlkyg.gif" />


Mumble Machine


Assalamualaikum . Syahirah Husna . Storyteller . Student . Muslim . Blogger . Inspirit . Be nice here . I'll be nice to you . Thank you .

Home About Stuffs Follow Dash

Tagboard




Bestie


Timeline




Daebak'ers



Credits

Template: NURUL ATIQAH
BS's: ARRIEN INSPIRIT
Owner: SYEIRA HUSNA
Editor: Nana

Finding Gojes Sponsers - Now Opened!
Saturday, November 23, 2013 • 9:44 AM • 1 comments


Assalamualaikum and Pray R4BIA


STICKY POST

Duduk atas katil asrama sambil kemas barang, tup,tup Atiqah datang..

"Weyh, jom buat GA?"

"Hmm..Aku tak kisah..:)"

So, akhirnya setelah lamenye Syeira daydreaming nak buat GA, Alhamdulillah, akhirnya tercapai juga hasrat Syeira nak anjurkan Giveaway ni. Takut mula-mula, ye lah , masih hijau lagi dalam dunia blogging ni. Tapi berkat 'da help' dari Atiqah, tercapai jugak hasrat di hati.*fluttering*

Pagi malam kitorang bincang, timbul idea macam-macam nak buat Giveaway. Jadi, kitorang memerlukan beberapa sponsor yang baik hati and mudah bertoleransi untuk Giveaway ni. Sponser je, okay?


Barang-barang yang boleh disponsor : 
  1. Segala macam barang yang boleh dipos. 
  2. Top-up
  3. Review blog
  4. Bloglist
  5. Voucher
  6. Wang tunai.
  7. Barangan blog. (Yang ni nak 5 sponsor je. First come, first serve.)
Kalau korang ada benda lain, kitorang boleh consider,anything just contact us.




Due date: 23 Nov 2013

Thanks and wassalam.








+ +

Blogger Afiys Ase said...

Assalamualaikum :)

Nama : Ifa
Barang yang ingin disponsor : topup rm5
Kuantiti : 1
Syarat : follow blog saya , follow twitter saya @_aseee

 

Post a Comment




? ?